Drukwerk en grafische vormgeving

Algemene omschrijving
Onze missie
Bij Pelster Promotions staan we voor het creëren van unieke geschenken, passend bij het onderscheidende karakter van een bedrijf. Wij vinden het belangrijk om klant en ontvanger een persoonlijke en unieke ervaring te bieden, die beweging veroorzaakt en een blijvende indruk achterlaat.

Onze Identiteit
Pelster Promotions is een familiebedrijf dat al sinds 1954 in beweging is. Als creatieve partner zijn wij geïnteresseerd in het onderscheidende karakter van een bedrijf. Wij zijn goed in het ontwikkelen van unieke producten die deze identiteit onderstrepen en tegelijkertijd zorgen voor een ultieme klantbeleving.

Onze visie
Wij zien dat mensen steeds meer op zoek zijn naar een unieke beleving. Bedrijven willen hun eigen identiteit overbrengen op een bijzondere manier. Bij elkaar zorgt dit voor een toenemende vraag naar onderscheidende relatiegeschenken.

Wij geloven dat een uniek geschenk voor beweging zorgt. De ontvanger raakt bekend met het merk, gebruikt het, praat er over en wordt daardoor automatisch ambassadeur. Hierdoor leert een steeds grotere groep mensen het merk kennen en blijft de naam on top of mind.

Wij willen klant en ontvanger blij maken door unieke en gepersonaliseerde geschenken te creëren. Op zo’n manier dat het product ambassadeurs maakt van een merk en bij hen een blijvende indruk achterlaat.

Wij zijn als creatieve partner geïnteresseerd in het onderscheidende karakter van een bedrijf en versterken dit graag door een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk te ontwikkelen dat zorgt voor een ultieme klantbeleving.

Wij bieden een onderscheidende en persoonlijke aanpak, wat resulteert in een verrassende en passende klantbeleving.

Specialismen
Wij zijn gespecialiseerd in alles wat je maar kunt bedrukken. Van standaard promotieartikelen tot custom gemaakte relatiegeschenken. We zijn al vele jaren een top 3 speler in de gehele autobranche in Nederland met veel unieke producten zoals kentekenplaathouders, sleutelhangers, en werkplaats en showroom producten.

Zoekwoorden
Relatiegeschenken
Promotieartikelen
Drukwerk
Creatief
Uniek
Promotiematerialen
Pennen
Schrijfblokken
Naambadges

Capaciteit
11-50

Oprichtingsjaar
1954